Reparații

Reparații uși
Intervenim în cazul ușilor metalice sau a celor de interior/exterior. Lăcătușii noștri sunt pregătiți să-ți ofere servicii profesionale și adaptate fiecărei probleme, întrucât nu trebuie să vă faceți griji că vor exista daune.
Apelează-ne cu încredere când ai nevoie de servicii de reparații yale, reparații broaște uși, reparații balamale, reparații clanțe uși.

Intervenim în București sau județul Ilfov pentru reparații uși garsoniere, apartamente, birouri, imobile de orice tip.

Reparatii si inlocuire feronerie uși
Completăm gama de servicii în ceea ce privește montarea sau înlocuirea butucilor de uși cu montarea de silduri, manere, clante.

Reparații/Finisaje locuință
Asigurăm multiple servicii privind reparațiile uzuale de locuință. Serviciile noastre includ: reparații pereți, uși, centrale termice, zugrăveli, tencuieli reglări termopane pvc și aluminiu, ajustări sisteme de închidere uși și ferestre PVC sau aluminiu.

Rașchetat/Lăcuit parchet laminat

Realizăm reparații parchet, pentru a restabili proprietățile și caracteristicile care au fost afectate de defecțiuni și vă oferim consultanță gratuită cu privire la păstrarea și remedierea parchetului sau înlocuirea sa definitivă.

Vă stăm la dispoziție cu sfaturi despre alegerea celor mai potrivite materiale și acoperim transportul pentru achiziționarea lor.

Preturi informative

ManoperaDe la
Reparatii amortizor usa100lei
Reparatii Termopane100lei
Schimbare tocuri si feronerie usa200lei
Glafuri150lei
Ajustare sau reglaj uși lemn, PVC, aluminiu100lei
Schimbare yala Mottura400lei
Schimbare yala ușă metalică90lei
Schimbare manere ușă metalică90lei
Reparații clanța ușă100lei
Recondiționare ușă lemn(șlefuire si lăcuire)150lei

*Prețurile nu conțin TVA și au caracter informativ. Acestea pot varia în funcție de complexitatea serviciilor asigurate.

**Deplasarea și constatarea sunt incluse în prețurile afișate în tabelul de mai sus.