Deblocari usi

Specializati in lacatuserie si deblocari de usi, suntem pregatiti NON STOP sa preluam orice interventie in Bucuresti sau Ilfov. Putem satisface nevoia urgenta a unui lacatus pentru casa dumneavoastra.

Prestam servicii profesioniste privind deblocarea, intretinerea, reparatiile, montajul oricarui tip de usi: metalice, termopan, sticla sau lemn.

Asiguram service si reglaje pentru reparatii sau deblocari usi, cat si pentru accesorile acestora: clante usi, butuci, tocuri  etc.

Deblocare usa

Pentru siguranta mai mare, dispunem si de consultanta de specialitate privind alegerea tipului de usa sau sisteme de inchidere (yala, butuc, cilindri, clante, zavor, lacat etc).

Apelati-ne cu incredere ori de cate ori ati ramas “blocat” sau daca pur si simplu aveti nevoie sa schimbati un butuc, iar noi vom trimite un lacatus. Echipa noastra  intervine prompt in Bucuresti, sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 si Judetul Ilfov.

ManoperaDe la
Montaj sau reparatii broaste100lei
Inlocuirea butucului100lei
Schimbare cremona usi sau ferestre70lei
Montare usa metalica200lei
Deblocari usi prin spargerea butucului150lei
Deblocari usi cu yale mottura500lei

*Preturile nu contin TVA si au caracter informativ. Acestea pot varia in functie de complexitatea serviciilor asigurate.

**Deplasarea si constatarea sunt incluse in preturile afisate in tabelul de mai sus.

Comanda minima pentru lucrarile mai simple in executie este de 50lei.

Ai nevoie de un profesionist?

Meseriasul la nevoie se cunoaste!

Pentru solicitari si comenzi sunati la numarul de telefon 0738. 023.473.