Servicii

Oferim o gama larga de servicii in domeniul reparații/construcții.

Suntem pe piața de prestări servicii din anul 2016 si încercam sa ne actualizam constant cu ultimele ustensile si scule pentru a executa manopera cu cat mai mult profesionalism.

Cred ca sunteți de acord cu noi ca siguranța la domiciliu este prioritatea numărul unu pentru toată lumea. Meseriașii noștri se asigură întotdeauna că puteți sta liniștit in ceea ce privește securitatea personala.

Serviciile noastre de lăcătușărie includ intervenții non stop in regim de urgenta, pentru situațiile atât de neplăcute si imprevizibile in care nu va puteți accesa proprietatea sau opera încuietoarea.

servicii deblocari usi

De ce sa apelezi la noi?

Toți lăcătușii noștri sunt licențiați și va asigura garanția unei lucrări bine executate. Puteți fi asistat cu orice serviciu de deblocare uși, reparații sau recondiționare uși vechi de lemn. Cu meseriasilacheie.ro veți primi atât soluții profesionale de lăcătușărie la un preț corect, cat si o echipa de meseriași completa pentru nevoile dumneavoastră.

Imaginează-ți cum ar fi daca ai fi rămas blocat in afara apartamentului sau biroului, tot ce ai de făcut in situația asta este sa ne suni pentru serviciile profesioniste oferite de echipa noastră de lăcătuși.

Avem experienta in materie de deblocări uși si deținem tehnici adaptate fiecărei probleme, totodată daca ai nevoie de un lăcătuș mecanic de întreținere si reparații universale sau pentru confecții metalice te afli unde trebuie.

De asemenea oferim montaj pentru diverse produse de feronerie puteți sa consultați un catalog de produse kale.

Sunați acum: 0727 194 778