inlocuire incuietoare

O zi din viata unui lăcătuș mecanic

Va afișăm printr-un filmuleț felul in care tratează un lăcătuș mecanic o lucrare folosind metode variate pentru deschiderea ușilor unei locuințe si înlocuirea sau reparația încuietorilor acesteia.

Acesta deschide ușile fie prin deteriorarea butucului si înlocuirea acestuia fie prin deteriorarea si reparația butucului.

Pentru astfel de servicii in zona orașului București sau împrejurimi(Județul Ilfov) va recomandam sa sunați la numărul afișat pe site-ul nostru meseriasilacheie (0727.194.778) si un lăcătuș profesionist va fi delegat la adresa dumneavoastră.

Cum pot învăța aceasta meserie?

Daca ai spirit practic si dorința de a învăța o meserie poți opta pentru un curs autorizat de A.N.C(autoritatea națională pentru calificări) prin care poți obține o diplomă in urma unei probe teoretice scris si o probă practica.

Poți sa participi la cursuri in sala de curs sau poți face calificarea sub forma de ucenic la un angajator si sa obții diploma in urma unui program de evaluare(Examen), unde veți susține o probă scrisa si una practica si veti prezenta documente ce atesta experienta in domeniu:

  • Recomandare din partea angajatorului
  • Poze de la locul de munca
  • Portofoliu cu lucrări anterioare.

In tari precum SUA sau Anglia venitul unui lăcătuș poate depăși 100.000 dolari/lire anual. Si in România poate fi o meserie bănoasa luat in considerare fiind faptul ca multe persoane in ziua de azi nu au o calificare si meseriile sunt pe cale de dispariție.