Deblocari usi metalice

Cheie rupta in usa

Usile metalice pot constitui o adevarata provocare atunci cand vine vorba de deblocarea lor. Ei bine, datorita echipei de profesionalisti cu care lucram, acest lucru poate fi dat uitarii. Rabdarea, rapiditatea, cat si pasiunea de a veni in ajutorul dumneavoastra ne recomanda. Cea mai mare recompensa a noastra este reusita satisfactiei clientilor.

Ai ramas blocat sau ti s-a rupt cheia in usa?

In cele mai multe situatii, usa se blocheaza pentru cu butucul nu mai actioneaza asupra broastei si are ca rezultat imposibilitatea rotirii cheii in usa. Nu e o intamplare din cele mai fericite, dar, fiecare dintre noi am trecut la un moment dat peste un episod ca acesta. In urma cu multi ani, deblocarea usilor era o adevarata corvoada si se ajungea chiar si la spargerea lor, insa, datorita evolutiei tehnologiei, acest lucru nu mai este de actualitate. Avem in dotare scule si aparate performante care sa faciliteze rezolvarea problemei.

Cheia se poate bloca din diferite motive, cum ar fi : mizerie adunată în mecanism, rugina, o cheie multiplicată dar nu identică cu cea originală, o bucățică dintr-o altă cheie lasată în butuc, sau pur și simplu cheia nu vrea să se mai miște.

Solutiile noastre sunt unele dintre cele mai eficiente si putem, in functie de dificultatea operatiunii, sa salvam chiar si butucul.

Lacatus Mecanic Autorizat, interventii doar cu acordul proprietarului!

Specializați in lăcătușărie si deblocări de uși, suntem pregătiți NON STOP sa preluam orice solicitare de urgenta in București sau Ilfov. Putem satisface nevoia urgenta a unui lăcătuș autorizat pentru casa dumneavoastră.

Prestam servicii profesioniste privind deschiderea de ușă blocata dar si întreținerea, reparațiile, montajul oricărui tip de uși: metalice, termopan, sticla sau lemn.

Serviciile prestate sunt diverse, preturile afisate sunt informative si pot sa difere.

Asiguram reparatii si deblocare ușă metalica in cazul in care s-a rupt cheia in butuc sau a-ti pierdut toate cheile sau pur si simplu este vorba de o defectiune.

Totodata oferim service pentru accesoriile usilor: clanță, butuc, broasca, toc, amortizor, șild  sau alte elemente de feronerie.

Costurile manoperei pot să difere in funcție de complexitatea lucrării, cele afișate de mai jos fiind aproximative si costul final va fi stabilit telefonic sau chiar la fata locului. Oferim consultanta in alegerea încuietorilor potrivite pentru o siguranță sporită.

servicii deblocari usi
ManoperaPreț de la
Redeschidere ușă metalica250lei
Deblocare ușă termopan200lei
Montaj broască100lei
Reparație broască100lei
Înlocuirea butucului100lei
Schimbare cremona uși sau ferestre70lei
Înlocuire feronerie ușă100lei
Montare ușă metalica300lei
Redeschidere ușă prin spargerea butucului200lei
Deblocări uși cu yale mottura600lei

Beneficiază de o securitate sporită!

Pentru o siguranță sporită a proprietății dumneavoastră, oferim si consultanta de specialitate privind alegerea tipului de ușă sau sisteme de închidere securizate(yala, butuc, cilindri, clanțe, zăvor, lacăt etc).

Apelați o firma deblocare uși cu încredere ori de cate ori întâmpinați o problema cum ar fi sa aveți o cheie blocata in ușă, cheie rupta in butuc sau daca pur si simplu aveți nevoie sa schimbați un butuc, iar noi vom trimite un lăcătuș atestat pentru urgente. Echipa noastră de experți in construcții va poate pune la dispoziție lăcătuși profesioniști si pentru reparatii incuietori sau diverse lucrari, verificati si pagina de servicii pentru mai multe detalii.

locuinta sigura

Oferim servicii de deblocare pentru ușă de apartament, garsoniera sau uși de la case/vile sau spatii pentru birouri fie de interior sau de exterior cu condiția prezentării dovezii de proprietate sau alt tip de autorizație pentru intervenția necesară.

Siguranta dumneavoastra, datoria noastra

Aceste cuvinte definesc cel mai bine munca si devotamentul nostru fata de clienti.
Stim cu totii cat de importanta e siguranta atunci cand vine vorba despre propriul camin, propriul birou, sau chiar locul in care ne desfasuram afacerea, de aceea, ori de cate ori observati vreo neregula cu privire la securitatea usilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Preventia este cea mai usoara cale de a nu cunoaste probleme.